پس آزمون PTE را بهتر بشناسید

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد کمک می کند تا آزمون PTE را بهتر بشناسید . این آزمون نسبتا جدید با سیستم کامپیوتری خود و حذف انسان از روش های تصحیح خود توانسته نرمات سلیقه ای را نسبت به آزمون های دیگر کم کند و بسیار در میان داوطلبین محبوب شده است.

پس آزمون PTE را بهتر بشناسید
پس آزمون PTE را بهتر بشناسید

پس آزمون PTE را بهتر بشناسید

PTE آزمونی برای سنجش مهارت های زبان انگلیسی برای گویشوران غیرانگلیسی زبان است. در حالیکه PTE General برای اثبات مهارت زبان انگلیسی برای پذیرش در دانشگاه ها است، نمی تواند برای دریافت کارت ویزا استفاده شود. PTE Academic به داوطلبین کمک می کند تا در خارج درس بخوانند و به منظور اقدام برای ویزا نیز به کار می آید. توسط دانشگاه هایی در بریتانیا، ایالات متحده و استرالیا مورد پذیرش است.

اسپیکینگ و رایتینگ از داوطلبین می خواهد که معرفی شخصی، خلاصه ی متنی یک پاراگرافی و نوشتن یک مقاله را شامل کنند.

بخش ریدینگ شامل این می شود که داوطلبین داخل جاهای خالی را پر کنند و متنها را بازسازی نمایند.

سومین بخش لیسنینگ شامل خلاصه کردن متن گفتاری، نوشتن آن و توجه به خلاصه ی صحیح از میان بقیه می شود.

بنابراین آکادمی پییرسون بر روی توانایی داوطلب برای استفاده از حافظه اش تمرکز نمی کند بلکه توجهش به مهارتهای لازم در ترکیب با هوش است.

آزمونهای PTE ACADEMIC شدیداً تحت تأثیر موقعیتهای زندگی واقعی هستند چراکه شامل سخنرانی ها و محتوایی از زندگی واقعی می شوند.

راه هایی برای آماده شدن برای PTE

۱- ریدینگ: با بلند خواندن داستانهای کوتاه از کتابهای داستان یا روزنامه شروع کنید. این باعث بهتر شدن همزمان مهارتهای لیسنینگ و اسپیکینگ شما می شود. املای لغات متداول را بررسی کرده و تلاش به حفظ کردن کاربرد آنها کنید و بافت متنی شان را درک کنید.

۲- یادداشت بردارید: شروع به تماشای کانالهای انگلیسی ساده و یادداشت برداری از آنها کنید. این به شما در بهبود املا کمک می کند و سرعت و دقتتان برای بخش لیسنینگ را افزایش می دهد.

۳- برگه های تمرین: تا آنجا که می توانید با برگه های نمونه که در کتابها یا داخل اینترنت پیدا می کنید، تمرین کنید. با توجه به کالج یا دانشگاهی که ترجیح می دهید به آن بروید درس بخوانید.

۴- تمرکز ویژه بر روی مقاله: مقاله آن چیزی است که به ممتحن تصویری واضح از توانایی داوطلب می دهد. بنابراین به آن توجه ویژه کنید. در مورد افکار خود شفاف باشید، وضوح و انسجام را در مقاله ی خود حغظ کنید. از پاراگراف بندی مناسب استفاده کنید.