۲۰ کار که برای آموزش زبان باید انجام دهم

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به عنوان بهترین موسسه زبان ایران به ۲۰ کار که برای آموزش زبان باید انجام دهم از نظر یک زبان آموز نشان می دهد. این کارها را در ذهنمان بسپاریم و مدام با خود تکرار کنیم تا بهترین نتیجه را از کلاس های زبان بگیریم.

20 کار که برای آموزش زبان باید انجام دهم
20 کار که برای آموزش زبان باید انجام دهم

به ۲۰ کار که برای آموزش زبان باید انجام دهم توجه کنید:

۱- من سؤالات زیادی دارم درباره‌ی زبان و فرهنگ- اما آن‌ها نباید جلوی شروع کردن من را بگیرند.

۲- شروع کردن، سخت‌ترین بخش است، پس من امروز شروع می‌کنم. اگر هنوز هیچ منبعی ندارم، با هرچه دارم کنار می‌آیم و بهرحال شروع می‌کنم.

۳- هیچ چیزی درباره‌ی زبان جدید نمی‌دانم. اما بجای اینکه نگرانش باشم، در صدد یادگیری درباره‌اش هستم. این دلیلی برای هیجان داشتن است، نه ترسیدن.

۴- دانش اولیه‌ی من عمدتاً از مطالب زبانی که به طور اتفاقی تولید شده‌اند می‌آید. کاربرد آن‌ها همین است.

۵-صحبت کردن با گویشوران بومی خیلی سریع سخت می‌شود؛ چنانچه آن را زود انجام ندهم. بنابراین، در هفته‌ی اول شروع به صحبت می‌کنم.

۶- من در ابتدا هیچ چیز را متوجه نمی‌شوم و هرچه می‌گویم غلط خواهد بود. ایرادی ندارد. هدف غلبه بر ترس از صحبت کردن و شروع کردن است، نه به رخ کشیدن اطلاعات فردی‌ام.

۷- وقتی برای بار اول صحبت می‌کنم هیچ دلیلی برای خجالت کشیدن ندارم. فرد دیگر خواهد فهمید که بار اول من است و به من کمک خواهند کرد. چیز خیلی مهمی نیست.

۸- بهتر است پیش از رفتن به آن کشور، کمی از زبانش را یاد بگیرید. به این ترتیب وقتی تازه می‌رسید، می‌توانید از گریز زدن به فارسی اجتناب کنید

۹- برای ماه اول؛ تلفظ در اولویت است. من نمی‌خواهم هیچ عادت بدی داشته باشم. این‌ها همه دلایل مازاد هستند برای کار کردن با گویشوری بومی.

۱۰- من حتی به زبان مادری‌ام هم به طور تصادفی با آدم‌های داخل خیابان گپ نمی‌زنم. پس نیازی هم نمی‌بینم که در زبان جدیدم هم با غریبه‌ها حرف بزنم.

۱۱- حالا که استرس صحبت کردن با دیگران را کنار گذاشتم، باید بر پیدا کردن ۲ تا ۳ نفر تمرکز کنم که بتوانم با آن‌ها مرتب تمرین کنم. آن‌ها می‌توانند از دوستان، معلمین یا شرکای مبادله‌ی زبانی باشند. سایت iTalki  بهترین دوست من است.

۱۲- من خیلی زود حوصله‌ام سر می‌رود. پس به چند منبع متفاوت نیاز دارم که من را سرگرم نگاه دارد.

۱۳- اگر در هر مرحله‌ای احساس اصطلاک کنم، یا چیزهای دیگر در زندگی‌ام سر راه قرار بگیرند، کمی به خودم استراحت می‌دهم.

۱۴- من هدف‌های بلند مدت تعیین نمی‌کنم. آن‌ها وقتی موفق به تحقق‌شان نمی‌شوم، فقط باعث کلافگی و یأس من می‌شوند. در عوض، من سیستم خودم را برای فعالیت‌های کوتاه مدت و متمرکز بر اساس اولویت‌هایم در هر زمان دارم.

۱۵- دو چیز رویه‌ای وجود دارد که باعث ۸۰% پیشرفت من در زبان جدید می‌شود. در ابتدا: صحبت کردن با آدم‌ها. دوماً: یک روتین برای مطالعه‌ی کم و همیشگی.

۱۶- از بابت خود زبان باید گفت که اولویت شماره‌ی ۱ برای ۶ ماه اول، ساختن دایره واژگان است. پس این را خیلی جدی بگیرید.

۱۷- چیز زیادی از آنچه می‌خوانم را به یاد نمی‌آورم. از آنچه می‌شنوم حتی چیزهای کمتری هم به ذهن می‌سپارم. اما بخش زیادی از آنچه می‌خوانم و می‌شنوم را به ذهن می‌سپارم.

۱۸- معمولاً بهتر است برای چیزی که اخیراً یاد گرفته‌اید بجای ادامه دادن و یادگیری مطلب جدید، به عقب بازگردید و آن را مرور کنید.

۱۹- ۹۹ درصد از چیزهایی که مردم به شما درباره‌ی «چگونگی یادگیری زبان جدیدتان می‌گویند» یا غلط (و یا در بدترین حالت) باعث گمراهی است (یا در بهترین حالت) ربطی به شما ندارد. سریع‌ترین راه برای بهبود اینست که درباره‌ی پیشرفت خود فکر کنید، ضعیف‌ترین نقاط خود را شناسایی کنید و برای پیشرفت، تصمیم‌های شخصی بگیرید.

۲۰- گرامر را در بهترین حالت وقتی می‌آموزم که به آن نیاز دارم. من قطعاً هر دانش گرامری را که سر راهم قرار بگیرد یاد خواهم گرفت اما نمی‌گذارم ترس از گرامر غلط من را از هر کاری باز دارد.

برای شرکت در کلاسهای آموزش زبان با شماره های آموزشگاه زبان ایران آکسفورد تماس بگیرید.