پنج ابزار رایگان آموزش زبان در اینترنت

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد در این مقاله پنج ابزار رایگان آموزش زبان در اینترنت را معرفی می کند که برای همه زبان آموزان و همه سطوح مناسب است. پس با ما باشید.

پنج ابزار رایگان آموزش زبان در اینترنت
پنج ابزار رایگان آموزش زبان در اینترنت

این پنج ابزار رایگان آموزش زبان در اینترنت را ببینید:

۱- Duolingo

یکی از جامع‌ترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان که هم برای آیفون و هم برای اندروید وجود دارد، Duolingo نام دارد. (به علاوه وبسایتی هست که اگر استفاده از لپ‌تاپ را به تلفن هوشمند ترجیح می‌دهید، می‌توانید از کامپیوتر خود به آن دسترسی پیدا کنید.) آن‌ها هم‌اکنون نُه زبان را ارائه می‌کنند. (شامل پرطرفدارترین زبان‌های اروپایی همچون اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی.)

Duolingo به جای اینکه سطح سختی را بالا ببرد و مثلاً سطح ۱، سطح ۲، و سطح ۳ ارائه کند، با آموزش یکسری عبارات بنیادین شروع می‌کند که در هر کشوری به کار خواهید برد. هر مهارت جدید به واژگان و گرامری که تا الان یاد گرفته‌اید، اضافه می‌شود.

۲- Livemocha

Livemocha رویکردی خاص برای کمک به شما در یادگیری یک زبان و حفظ یک برنامه‌ی رایگان تأمین می‌کند: شما در واقع با گویشوری بومی که عضوی از Livemocha هست، در زبانی که یاد می‌گیرید تعامل می‌کنید (تقریباً البته!) پس اساساً کاربران دیگر این برنامه را دارید که به جای یک مربی یا برنامه‌ی کامپیوتری به شما کمک می‌کنند تا زبانی خارجی را یاد بگیرید. نه تنها می‌توانید با یک کاربر دیگر در Livemocha مکالمه داشته باشید، بلکه آن‌ها همچنین همه‌ی تمرین‌های شما را تصحیح می‌کنند، نمره می‌دهند و درباره‌ی‌شان بازخورد می‌دهند.

۳- Busuu

Busuu نه تنها یک وبسایت رایگان یادگیری زبان است بلکه همچنین اپلیکیشن رایگان آموزش زبان هم برای آیفون و هم اندروید است. آیا می‌خواهید چیزی در کنار یک زبان اروپایی یاد بگیرید؟ شاید چینی؟ ژاپنی؟ پس Busuu برای شماست! نه تنها Busuu به شما فرصت یادگیری زبان‌های اروپایی استاندارد (خانواده‌های زبانی رومی و ژرمنی) مانند فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی و آلمانی را می‌دهد، به علاوه امکان یادگیری چند زبان شرقی را نیز می‌دهد: چینی، ژاپنی، ترکیه‌ای، عربی و روسی.

Busuu با نرم‌افزار آموزش زبانش از رویکرد غوطه‌ور‌سازی پیروی می‌کند. تعدادی درس‌های از پیش تنظیم شده وجود دارند که به بیش از ۱۵۰ یونیت تقسیم می‌شوند. اساس این درس‌ها هم تصویری و هم صوتی است. (دوباره به گونه‌ی یادگیری مخصوص سایت روزتا استون فکر کنید با این تفاوت که هیچ هزینه‌ای نمی‌دهید!) با استفاده از Busuu همچنین می‌توانید با گویشوران بومی زبانی که در تلاش برای یادگیری‌اش هستید، صحبت کنید! Busuu اپلیکیشنی برای چت تصویری دارد که واقعاً به شما اجازه می‌دهد با گویشور بومی تعامل داشته باشید.

  1. Lingua.ly

Lingua.ly یک برنامه‌ی رایگان دیگر برای آموزش زبان است! با استفاده از Lingua.ly می‌توانید وِب را جستجو کنید، لغات واژگانی را که می‌خواهید یاد بگیرید یا نیاز به یادگیری از مقالات واقعی در زبان مقصد خود دارید، گردآوری کنید و سپس به اپلیکیشن Lingua.ly خود (یا حساب کاربری) اضافه کنید.

وقتی لغات واژگانی خود را به برنامه اضافه کنید، معانی کلمات برایتان فراهم خواهد شد. برنامه سپس لغات واژگانی شما را در جلسات بازبینی تقسیم می‌کند (می‌توانید بین گزینه‌های “coffee break,” “regular size,” و “word feast” انتخاب کنید. Lingua.ly همچنین لغات واژگانی شما را با هم ترکیب می‌کند تا هیچ کدامشان را فراموش نکنید.

۵- Polyglot

Polyglot برنامه‌ی کامل یادگیری زبان نیست. با اینحال یک ابزار عالی رایگان برای آموزش زبان است که در دست داشته باشید. می‌توانید آن را با هر برنامه‌ی آموزش زبان دیگری که استفاده می‌نمایید، ترکیب کنید و همچنین می‌توانید از آن وقتی صرفاً به صورت فعالی در یک زبان مطالعه می‌کنید، استفاده نمایید تا به شما در یادگیری لغاتی که قبل نمی‌دانید کمک کند.

Polyglot اساساً پایگاه داده‌ی آنلاین فلش‌کارتی است. با اینحال به جای فلش‌کارت‌های از پیش ساخته شده، می‌توانید فلش‌ کارت‌های خود را بسازید.

حالا یکسری ابزار آموزش زبان فوق‌العاده دارید. با آن‌ها می‌خواهید چه کار کنید؟ خب برای آن‌هایی که تازه شروع می‌کنند، همه‌ی‌شان را امتحان کنید! سپس ابزار محبوب خود را انتخاب کنید (یا دو یا سه ابزار دلخواه) و هر روز از آن‌ها استفاده کنید! از همه‌ی این‌ها گذشته می‌دانید که چه می‌گویند: کار نیکو کردن از پر کردن است!