۶ نکته حیاتی در آموزش زبان

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد 6 نکته حیاتی در آموزش زبان را برایتان بیان می کند. حتما سعی کنید قبل از شروع آموزش زبان به این نکات توجه نمایید.

6 نکته حیاتی در آموزش زبان
6 نکته حیاتی در آموزش زبان

به ۶ نکته حیاتی در آموزش زبان توجه کنید:

هر روز به مطالعه بپردازید

سعی کنید هر روز مقداری از وقتتان را به مطالعه اختصاص دهید، زمان مناسب آن وقتی است که مغزتان بیشترین جذب را داشته باشد.بهتر است روزانه نیم ساعت مطالعه کنید تا اینکه هفته ای ۳ ساعت را برای مطالعه بگذارید.در صورتی که امکانش برایتان فراهم است در روز یک ساعت از وقتتان را به خود اختصاص دهید ،برای پرهیز از وارد کردن حجم زیاد اطلاعات به مغزاین زمان را به سه جلسه تقسیم‌بندی نمائید.

برای مثال اگر تصمیم دارید یک ساعت ونیم از وقتتان را در روز به مطالعه اختصاص دهید،سعی کنید به آن زمان اضافه کنید.اگر مطالعه خود را در زمان مشخصی به پایان  برسانید اغلب آغاز فعالیت دیگر آسان تر می شود.در مورد به اتمام رساندن یک درس یا کاری که در حال انجام آن هستید نگران نباشید، فقط نهایت استفاده را از زمانی که در اختیار دارید ببرید امکان دارد بعدها بتوانید به خودتان جایزه بدهید.

مدام مطالب را مرور/ بررسی کنید

هر درسی را چندین بار شاید یکبار صبح، یکبار بعد از ظهر و یک مرتبه هم چند روز بعد مرور کنید.به مغزتان فرصت هضم اطلاعات را بدهید اما اطمینان حاصل نمائید که فاصله دوره های مطالعه تان خیلی زیاد یعنی بیشتر از چند هفته نباشد وگرنه آنچه سعی در یادگرفتن آن داشته اید را فراموش می کنید. قبل از اینکه درس بعدی را شروع کنید مطمئن شوید که درس قبل را یاد گرفته اید.

پایه‌ی‌تان را قوی کنید

قبل از اینکه کار های پیچیده تری را شروع کنید مطمئن شوید که اصول آن برایتان جا افتاده است. مدتی طول میکشد که به تلفظ واملای زبان جدید عادت کنید اما بدون درک کامل آنها یادگیری مواردبیشتر برایتان بسیار سخت می شود.

اهدافتان را تعیین کنید

تعیین اهداف منطقی بهترین روش برای انگیزه دادن به خودتان است.شما می توانید برای خودتان یک هدف یا محدوده زمانی برای سطح خاصی از مهارت تعیین نمائید.

از کمبود پیشرفت آشکار خود نا امید نشوید

شما خواهید فهمید چه زمانهایی پیشرفت نسبتا سریعی داشته اید در حالیکه در مواقع دیگر به نظر می رسد که ثابت هستید یا پسرفت کرده اید. اگر احساس می کنید زیاد پیشرفت نکرده اید یا اصلا پیشرفتی نداشته اید، سعی کنید از درسهای اول شروع کنید که ببینید آیا از اولین باری که آنرا خواندید راحت تر هستند .

از اشتباه کردن نهراسید

شاید هنگام صحبت کردن به زبان مادری تان نیز اشتباه کنید بنابراین اشتباه کردن در زبان خارجی جای نگرانی ندارد. چه مشکلی در رساندن یک پیام دارید ، آیا از لغات ،صرف افعال ، زمانها ، موارد و غیره درست استفاده کرده اید.اگر نمی توانید عینا همان لغات را بکار ببرید سعی کنید از لغات دیگر استفاده کنید. برای مثال هنگامی  که درباره اداره تان صحبت می کنید و کلمه معادلی برای فتوکوپی سراغ ندارید – می توانید به جای آن کاربرد آنرا را توصیف کنید: ” ماشینی برای کپی گرفتن. ” همچنین می توانید عکس آنرا بکشید یا اگر کلمه ای به ذهنتان نمی رسد کار آنرا تقلید کنید.

یاد بگیرید چطور چیزهایی مثل ” چگونه ایکس را در زبانتان ادا میکنید” ، ” کلمه ای با وای سراغ دارید؟” ، ” آن کلمه چیست؟” ، ” آنها چه می کنند ؟” و غیره را بگوئید.

درصورتیکه معلم یا بومی زبانی دارید که در مطالعاتتان به شما کمک نماید ، از آنها بخواهید که اشتباهاتتان را به شما بگویند و آنها را اصلاح نمایند. هنگامی که برای اولین بار یادگیری یک زبان را شروع می‌کنید ،اشتباهات زیادی دارید که شما را بسیار دلسرد می کنند بنابراین اشتباهات بزرگترتان را برطرف کنید. زمانی که اعتماد به نفس بیشتری بدست آوردید و زبانتان روانتر شد تمام اشتباهاتتان را بپرسید.

اگر سهوا خطا کردید لازم است عباراتی در استین داشته باشید مانند ” منو ببخشید من زبانتان را خیلی خوب بلد نیستم اما نهایت تلاشم را می کنم که آنرا یاد بگیرم .”