بهترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به لیستی از بهترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان اشاره می کند که می توانید به راحتی و انلاین از آنها استفاده کنید.

vبهترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان
بهترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان

لیستی از بهترین برنامه‌های رایگان یادگیری زبان

۱- Duolingo

چقدر پیش آمده که وقتی می‌خواهید یک برنامه‌ی یادگیری زبان را توصیف کنید این سؤال را شنیده‌اید که آیا شبیه Duolingo است؟ هیچ فهرستی از بهترین برنامه‌ها وجود ندارد که آن را ذکر نکرده باشد. تهیه کنندگان این بازی با موفقیت بازی‌آفرینی و یادگیری را با هم ادغام کردند، مردم را به آن اعتیاد دادند و برنامه‌ای با بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر درست کردند. این برنامه به مثالی اساسی از یادگیری با تلفن همراه تبدیل شده است.

۲- HelloTalk

یک برنامه با هدف تسهیل تمرین اسپیکینگ و از بین بردن اضطراب بالقوه‌ی مکالمات زنده. زبان‌آموزان می‌توانند گویشوران بومی را

پیدا کرده و با آن‌ها با استفاده از برنامه‌های مشابه واتس‌اپ با صدا و پیام‌های متنی صحبت کنند.

۳- Mindsnacks

آیا گفتم که Duolingo، باعث تلفیق یادگیری زبان با بازی‌آفرینی شد؟ Mindsnacks مسئله‌ی بازی‌آفرینی را به یک مرحله‌ی کاملاً متفاوت می‌رساند.

هر کدام از هفت زبانی که می‌آموزند با هشت یا نه بازی کوچک همراه است که طراحی شده‌اند تا به شما کمک کنند واژگان و دستورزبان را یاد گرفته و لیسنینگ خود را تمرین کنید. درس‌های ساده‌ی کوچکی وجود دارند که مفاهیمی را که بعداً  در بازی‌ها مورد تمرین یا امتحان قرار می‌گیرند، برجسته می‌سازند. Mindsnacks پیشرفت شما را به تصویر می‌کشد تا به خوبی ببینید برای کسب کارایی در هر مهارت به چقدر یادگیری بیشتر نیاز دارید. به علاوه بازی جالبی است تا آن‌جا که حتی اگر در یک مهارت به تسلط برسید همچنان جالب خواهد بود که به عقب برگردید و برای تمرین آن بازی‌های بیشتر انجام دهید!

۴- Busuu

Busuu دوره‌های کامل را در ۱۲ زبان ارائه می‌کند. این برنامه‌ رایگان است اما برای باز کردن بیشتر قابلیت‌هایش و محتوای دوره‌ها باید ۱۷ دلار ماهیانه بپردازید. این برنامه شما را از میان یادگیری لغات تکی به سمت دیالوگ‌های ساده و سؤال درباره‌ی آن دیالوگ‌ها می‌برد.

دروس در زمینه‌های موضوعی، جایی که مهارت‌ها و اصطلاحات به تکالیف متصل می‌شوند، مرتب می‌گردند. هر درس همچنین با یک «دوره‌ی مسافرتی کوتاه» برای آن‌هایی که نیاز به فهمیدن سریع مسائل پایه‌ای پیش از سفر به خارج نیاز دارند، همراه است.

جنبه‌ی ویژه‌ی Busuu این است که شما می‌توانید گویشوران بومی را در فرآیند یادگیری شخصی خود دخیل کنید. زبان آموزان Busuu مهارت های اسپیکینگ بومی خودشان را با صحیح کردن متون تولید شده توسط آن‌هایی که زبانشان را مطالعه می‌کنند، به اشتراک می گذارند. نسخه‌ی دسکتاپ آن حتی اجاره می‌دهد تا به صورت زنده با گویشوران بومی گپ بزنید.

۵. Babbel

اپلیکیشنی مشابه Duolingo که ببشتر از busuu منابع رایگان دارد؟‌ حالت رایگان شامل ۴۰ کلاس است، پس حتی بدون سرمایه‌گذاری پول، اپلیکیشن به شما این امکان را می‌دهد که تعداد قابل توجهی از عبارات را در یکی از ۱۳ زبانی که تدریس می‌کند، بیاموزید.

هر کلاس با تدریس گام به گام لغات با کمک تصاویر شروع می‌شود. سپس از لغات در عبارات و دیالوگ‌های کوتاه مرتبط و متناسب با سطح دانش‌آموز استفاده می شود تا سریعاً به ساختن مهارت‌های مکالمه‌ای کمک کند.

  1. Memrise

جایی ‌است که شما می‌روید و برای سرگرمی لغات را تمرین می‌کنید. تقریباً در هر زبانی که شما فکرش را بکنید. – یا ایجاد کنید،

شما می‌توانید بر اساس کتاب‌های معروف یا لیست‌های فراوانی لغات به همراه مجموعه‌های کم بسامد‌تر لغات مثل ‘Japanese naughty words’ یا لغاتی از ترجمه‌ی ژاپنی هری پاتر و سنگ جادو، واحدهای آموزشی استاندارد شده را پیدا کنید.

  1. TripLingo

همان‌طور که اسمش نشان می‌دهد هدف اپلیکیشن مسافرانی هستند که باید مهارت های زبانی خود را قبل از آن تعطیلات رویایی در Mauritius یا سفر کاری به مکزیک، دوباره تجدید کنند.

هدف اپلیکیشن این است که شما صحبت کنید و بقیه حرف شما را متوجه شوند تا در محیطی خارجی احساس سرگشتگی نداشته باشید و اقامت خود را نه تنها از لحاظ فرهنگی ‌بسیار غنی‌تر کنید، ‌بلکه کم تر هم تنش‌زا باشد. به علاوه، سازندگان حواسشان بوده تا شما حداقل تلاش کنید که مشابه یک شخص ‌بومی صحبت کنید و به جای استفاده از دستورهای کتاب از اصطلاحات رایج استفاده کنید.