چگونه از گیر افتادن در صحبت کردن زبان انگلیسی بپرهیزیم

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به این نکته می پردازد که چگونه از گیر افتادن در صحبت کردن زبان انگلیسی بپرهیزیم ؟ اگر شما هم در موقعیت هایی بوده اید که احساس کردید نمی  توانید منظورتان را به زبان انگلیسی بیان کنید این مقاله می تواند کمک بسیار خوبی به شما کند.

چگونه از گیر افتادن در صحبت کردن زبان انگلیسی بپرهیزیم
چگونه از گیر افتادن در صحبت کردن زبان انگلیسی بپرهیزیم

اما چگونه از گیر افتادن در صحبت کردن زبان انگلیسی بپرهیزیم :

ملاقات دفعه‌ی اول با مردم، غالباً باعث اضطراب ما می‌شود. حتی وقتی به زبان مادری‌تان صحبت می‌کنید هم می‌توانید سخت باشد تا به چیزهایی که قرار است بگویید، فکر کنید، اما وقتی به زبانی دیگر صحبت می‌کنید حتی سخت‌تر هم می‌شود.

یک مشکل اینست که وقتی نگران اشتباه کردن هستید، به راحتی و بیش از حد بر روی درستی گرامر خود تمرکز می‌کنید و یادتان می‌رود که در حال صحبت با یک شخص حقیقی هستید. این گاهی اوقات یعنی به اندازه‌ی معمول گرم و دوستانه نیستید و وقتی باعث ناراحتی شخص دیگر می‌شوید، متوجه نیستید یا زبان بدنتان به آن‌ها منظور اشتباه را می‌رساند.

خوشبختانه، این‌ها در اغلب مواقع به راحتی حل می‌شوند. بیاید نگاهی بیاندازیم به راه‌هایی که در هنگام ملاقات با گویشوران بومی انگلیسی، می‌توانید تأثیر اول را به خوبی بگذارید و از موقعیت‌های ناشیانه اجتناب کنید.

اول از همه به زبان بدن توجه کنید. اگر احساس ترس می‌کنید ممکن است به طور طبیعی چیزی را داشته باشید به نام «زبان بدنیِ بسته». احتمالاً دست به سینه هستید یا همزمان با صحبت به کف زمین نگاه می‌کنید. این می‌تواند باعث ناراحتی و اضطراب طرف مقابل هم بشود.

تلاش کنید آرام باشید، ارتباط چشمی برقرار کنید و لبخند بزنید. ممکن است عجیب به نظرتان برسد اما اگر از زبان بدنی طرف مقابل تقلید کنید به شما کمک می‌شود تا احساس راحت تری داشته باشید. منظور این نیست که باید تک‌تک حرکات آن‌ها را کپی کنید- این‌که خیلی مرموز به نظر می‌رسد! اما برای مثال اگر فردی که با او صحبت می‌کنید، از دستانش زیاد استفاده می‌کند، همزمان به صحبت کردن سرش را به یک طرف کج می‌کند یا همزمان که شما صحبت می‌کنید لبخند می‌زند و سرش را به نشانه‌ی توافق تکان می‌دهد، تلاش کنید چندتا از این کارها را انجام دهید. این به هر دوی شما کمک می‌کند تا احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید و مکالمه‌ی‌تان طبیعی‌تر جریان خواهد یافت.

احتمالش وجود دارد چیزهایی در مکالمه وجود داشته باشد که کاملاً درک نمی‌کنید اما دائم بعد از هر جمله نگویید: «نمی‌فهمم: یا «می‌توانید دوباره بگویید؟» این باعث توقف جریان مکالمه می‌شود و باعث می‌شود طرف مقابل فکر کنید دارید سربالا جوابشان را می‌دهید.

نگران فهمیدن همه‌ی کلمات نباشید. در عوض تلاش کنید مفهوم آنچه را که گفته می‌شود، درک کنید. اگر مطمئن نیستید و باید از طرف مقابل بخواهید که حرفش را تکرار کند، مطمئن شوید که تا حد امکان ادب را حفظ می‌کنید. برای مثال، چیزی مشابه این بگویید: «متأسفم، متوجه نشدم. می‌شود لطفاً آن را تکرار کنید؟» یا «ببخشید که وسط حرفتان می‌آیم. می‌شود لطفاً کمی آهسته‌تر صحبت کنید؟ من هنوز در حال یادگیری هستم.»

عالیست که سؤالات زیادی بپرسید، چون جریان مکالمه را حفظ می‌کند و استرس را از شما بر می‌دارد که زیاد حرف نزنید و نگران انگلیسی خود نباشید. همچنین مردم تمایل دارند تا برای صحبت کردن از خود راحت باشند!

با اینحال بهتر است خیلی سریع سؤالاتی که خیلی شخصی هستند را نپرسید. با سؤالاتی راجع به شغل و علایق آن‌ها شروع کنید، اینکه چگونه دوست مشترک دارید، یا نظر آن‌ها را درباره‌ی چیزهایی که هردویتان به آن‌ها علاقه دارید بپرسید. به خاطر داشته باشید برخی سؤالاتی که در فرهنگ شما کاملاً قابل قبول هستند، ممکن است در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان بی‌ادبانه باشند.

دو مثال متداول، پرسیدن راجع به سنّ شخص و سؤال کردن از مقدار پولی است که در می‌آورند. در برخی کشورها عادی است که این سؤالات را بپرسید چون باید بر اساس موقعیت اجتماعی شخص او را مخاطب قرار بدهید. در انگلیسی، ضمیر رسمی یا غیر رسمی وجود ندارد. معمولاً میزان احترام شما بستگی به میزان آشنایی شما با یک نفر دارد و اینکه آیا در یک موقعیت حرفه‌ای قرار دارید یا خیر.