کسب نمره ۸ در لیسنینگ آیلتس ۲۰۲۰

گرفتن نمره ۷٫۵ یا ۸ در لیسنینگ آیلتس

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز بررسی می کند که کسب نمره ۸ در لیسنینگ آیلتس چطور امکان پذیر است و باید چه تکنیک هایی را استفاده کنید. شاید اگر بدانید نمره متوسط زبان اموزان در لیسینیگ ایلتس چقدر است بیشتر در این بخش وقت می گذارید که نتیجه بهتری بگیرید. پس با ما همراه باشید.

IELTS listening tips for 7.5
IELTS listening tips for 7.5

اما چطور لیسینینگ بالای ۷٫۵ در آیلتس بدست آورید؟

نمره ی متوسط خیلی هایی که در سال ۲۰۲۰ در آیلتس شرکت کردند ۶٫۰۴ بود.

نمره ی متوسط برای قسمت لیسنینگ؟

۶٫۳۰!

این یعنی وقتی شما برای IELTS آماده می شوید باید فراتر از آمادگی های پایه بروید. تحلیل های عمیق، طراحی استراتژی ها و مطالعه ی جامع فقط مختص مدیران نیست. شما باید همه ی کارهای بالا را انجام دهید تا از سطح متوسط فراتر روید.

و ما دقیقاً می خواهیم همین کار را انجام دهیم.

ما می خواهیم درباره ی چالش هایی صحبت کنیم که در کسب نمره ۸ در لیسنینگ آیلتس با آنها روبه رو می شوید و اینکه چگونه بر آنها غلبه کنید.

چالش هایی که با آنها در لیسنینگ ایلتس ۲۰۲۰ روبه رو می شوید:

امتحان لیسنینگ آیلتس چالش های زیادی دارد که شخص احتمالاً با آنها روبه رو می شود و احتمال دارد که شما هم با یکی از این مشکلات روبه رو شوید. اما قسمت خوب درباره ی یادگیری یک چالش این است که ما می توانیم با راه حلی در زمان امتحان شروع کنیم به آمادگی برای آن.

۱- لهجه ها

لهجه می تواند هر کدام از این سه نوع باشد – انگلیسی، کانادایی یا استرالیایی. همه ی آنها با صدا و تلفظ لغات مختلف و منحصر بفرد خود هستند. همچنین بعضی لغات وجود دارند که شخص باید با آنها آشنا باشد. برای مثال، لغت رایج ‘nought’ در هند خیلی رایج نیست. بسته به بافت می تواند معنای صفر ، شکست یا هیچ داشته باشد.

۲- سرعت صدای ضبط شده

از طرفی امتحان لیسنینگ بخشنده نیست چون شما می توانید هر چیز را فقط یک دفعه بشنوید و به محض اینکه شما از اطلاعات جا بمانید به هیچ طریقی نمی توانید به عقب برگردید.

۳- عوامل حواس پرتی

اطلاعات موجود در صدای ضبط شده صریح نیست. ۴ قسمت وجود دارد که ۲ تا از آنها مکالماتی بین ۲ یا چند نفر هستند. همان طور که صدای ضبط شده جلو می‌رود شما در این مکالمات عوامل حواس پرتی یا تغییر اطلاعات را خواهید داشت.

۴- انجام همزمان چند کار

شما باید همه چیز را همزمان گوش دهید، بخوانید و بنویسید. بله، هیچ مهلتی نیست تا کلیپ صوتی به اتمام برسد. دوره های طولانیِ تمرکز برای داشتن عملکردی عالی و کسب نمره ۸ در لیسنینگ آیلتس در این امتحان ضروری است.

۵- انواع دستور العمل های مختلف

۱- می خواهید تصمیم بگیرید که یک حرف را از لیست انتخاب کنید یا جواب را به شکل لغت بنویسید؟ جواب درست فقط همانی نیست که شما پیدا می کنید، همچنین پاسخی است که بر مبنای دستور العمل ها نوشته شده است.

۲- لغات و اعداد چه طور محاسبه می شوند. دستور العمل ها می گویند ‘جواب خود را در ۲ لغت بنویسید’. اما جواب درست هزار و نهصد و شصت و دو است! مشکل، تبدیل آن به عددی مانند ۱۹۶۲ یا تبدیل نکردنش است.

۳- انتقال جواب ها به پاسخنامه – اگرچه قرار است تا پایان امسال آیلتسِ الکترونیکی در هند آغاز به کار کند، فقط در بمبئی موجود است. یعنی متن بدخط به عنوان مشکل نمی تواند به این زودی ها کنار زده شود.

به علاوه هجیِ غلط همچنان یک نگرانی محسوب می شود چون ما مطمئن هستیم که اصلاح خودکار جزء امکاناتی نخواهد بود که شما بتوانید موقع تایپ کردن از آن استفاده کنید‌.

اجازه دهید تا به جنبه ی مثبت قضیه بپردازیم، جایی که ما با یافتن راه حل ها برای مشکل شما را راهنمایی می کنیم.

نکاتی برای غلبه بر مشکلات لیسنینگ آیلتس

پس‌ ما قبلاً درباره ی چالش ها خوانده ایم اما حالا زمان آن است که روش هایی را یاد بگیریم تا با استفاده از نکات زیر بر آنها غلبه کنیم.

۱- امتحان را بشناسید

هر قسمت لیسنینگ طراحی شده است تا مهارت های مختلف را در شما بیازماید. اجازه دهید تا هر قسمت را با هدفش، مهارتی که در آن آزموده خواهید شد و نوع سوالاتی که می توانید انتظارش را داشته باشید بررسی کنیم.

برای شناخت دقیق تر آیلتس حتما مطلب آیلتس چیست؟ را با دقت بخوانید

قسمت ۱: یک مکالمه ی تلفنی یا رو در رو که حالت پرس و جو دارد. این می تواند پرسش و پاسخ با یک اپراتور جهانگردی، منشی هتل یا برنامه ریز سفر باشد. از طرف هر دو شخص در مکالمه سوال و جواب ارائه خواهد شد. اغلب در این قسمت یک جدول کوچک با قالب پر کردن جای خالی به شما داده خواهد شد که باید آن را پر کنید. انتظار یک قسمت برای پر کردن جای خالی را هم داشته باشید که آن را با اطلاعات پایه پر کنید. درجه ی سختی در اینجا احتمالاً پایین خواهد بود و اغلب سوالاتی از شما پرسیده می شود که پیچیده نیست.

قسمت ۲: قسمت دوم بیشتر بر مبنای دستورالعمل است که یک استاد یا پرسنل مدیریت دستورالعمل های جزئی را به شاگرد یا کارمند دیکته می کند تا آنها را دنبال کنند.

قسمت ۳: همان طور که در قسمت ها جلو می روید می توان انتظار داشت درجه ی پیچیدگی هم افزایش یابد. در این قسمت شما یک گفتگو را بین گروهی از مردم خواهید شنید. این می تواند گفتگویی قبل از یک کنفرانس و درباره ی موضوعی آکادمیک باشد. انتظار این را داشته باشید که سوالات نسبتاً گول زننده باشند. برای انتخاب جواب درست شما باید در درک خود بسیار دقیق باشید.

قسمت ۴: این قسمت در مجموع یک سخنرانی از یک استاد یا شخصی دانشگاهی درباره ی موضوعی خواهد بود. مهارتی که در اینجا آزموده می شود توانایی فههم عبارات و لغات پیچیده است. چون گویشور درباره ی یک تحقیق در مورد مساله ای فعلی یا یک کشف علمی صحبت می کند، توانایی تان برای فهم ایده ی اصلی آزموده می شود و به سوالات مرتبط با مساله ی تاکید شده در صحبت جواب می دهید.

۲- چه طور قبل از اینکه صدای ضبط شده لیسنینگ ایلتس پخش شود از ۳۰ ثانیه استفاده کنید

  1. قبل از اینکه شروع کنید دستورالعمل ها را تحلیل کنید – زیر آن لغات کلیدی در دستورالعمل که تفاوت ایجاد می کنند خط بکشید. برای مثال: جواب خود را با حداکثر دو لغت بنویسید از جواب خود را با حداقل دو لغت بنویسید متفاوت است.
  2. سوالات آن قسمت را به طور سطحی بخوانید – شما ۳۰ ثانیه وقت دارید تا دستورالعمل ها و سوالات را بررسی کنید. زیر لغات کلیدی در سوالات خط بکشید تا سریع آن نوع جوابی که لازم است را ارائه کنید.
  3. نوع جواب مورد نظر برای هر سوال را شناسایی کنید – این می تواند یک اسم، عدد، یا شهر باشد. پیش بینی نوعِ جوابِ لازم می تواند به شما کمک کند تا وقتی مکالمه به سمت آن موضوع تغییر جهات می دهد گوش دهید و پاسخ درست را پیدا کنید.