نکات رایتینگ آیلتس برای داوطلبین

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به نکات رایتینگ آیلتس برای داوطلبین اشاره می کند تا بتوانید چه در آزمون Academic و چه در آزمون General آیلتس به راحتی این نکات استفاده کنید و نمره خود را افزایش دهید.

نکات رایتینگ آیلتس برای داوطلبین
نکات رایتینگ آیلتس برای داوطلبین

به نکات رایتینگ آیلتس برای داوطلبین توجه کنید:

قسمت رایتینگ برای اغلب دانشجویان مشکل است چون مهارت‌های مناسب برای آن را ندارند. با این‌حال، هر کسی می‌تواند روی این مهارت‌ها تسلط یابد اگر بداند آن‌ها را چگونه به دست آورد. در این‌جا به یکسری نکات رایتینگ آیلتس برای دانشجویان اشاره می‌کنیم:

۱) بیشتر نوشتن:

قسمت رایتینگ آیلتس از این جهت برای اغلب دانشجویان سخت است که زیاد تمرین نمی‌کندد. اول شما باید قادر به تشخیص اشتباهات‌تان باشید تا بتوانید برای غلبه بر آن‌ها تلاش مضاعف کنید. دوماً، زیاد تمرین کردن باعث خطاهای گرامری کمتر می‌شود و قالب کلّی جمله‌های‌تان را بهبود می‌بخشد. از این گذشته، اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهد و قادر خواهد بود در روز امتحان آیلتس، ایده‌های جدید را سریع تولید کنید.

۲) تسک ۲ را اول انجام دهید:

اغلب دانشجویان رایتینگ را با تسک ۱ شروع می‌کنند که کار اشتباهی است، همیشه ابتدا سراغ تسک ۲ بروید. اول اینکه تسک ۲ در رایتینگ آکادمیک آیلتس در مقایسه با تسک ۱ به مراتب امتیاز بیشتری دارد پس به اول انجام دادن می‌ارزد.

۳) پیش از اقدام برای شرکت در آزمون سازماندهی کنید:

طول مدت آزمون رایتینگ آکادمیک آیلتس ۱ ساعت است پس ۲۰ دقیقه به تسک ۱ و ۴۰ دقیقه به تسک ۱ اختصاص دهید. زمان زیادی را صرف تسک ۱ نکنید. همه‌ی ساختارهای رایتینگ تسک ۱ را یاد بگیرید تا وقتی آن را انجام می‌دهید فقط مجبور باشید آن ساختار را برای اطلاعات جدید به کار ببرید. تلاش کنید تا آنجا که می‌تواند از مترادف‌ها استفاده کنید تا نمره‌ی بیشتری بگیرید.

۴) همیشه تمام آزمون را کامل کنید:

دانشجویان باید هر دو تسک را صرفنظر از سختی آن‌ها و کمبود وقت تکمیل کنند. از طرفی دیگر اگر آزمون را کامل نکنند، امتیاز از دست می‌دهند.

۵- از این موارد اجتناب کنید:

از همه ی روش های غیر رسمی نوشتاری اجتناب کنید. اول، از اختصارات استفاده نکنید و جملات کامل را با ارتباط درست بنویسید. شما در هر پاراگراف مربوط به بدنه ی نوشته باید موضوع، جملات پشتیبان و توسعه دهنده را شامل کنید. به علاوه، همیشه پاراگراف را با یک جمله ی مناسب و با توجه به پاراگراف و موضوع به پایان برسانید.