آموزش اینترنتی زبان، بهتر یا بدتر از یادگیری در کلاس درس؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد برگزار کننده هر دو نوع آموزش انلاین و یا حضوری زبان در ایران می باشد. اما سوال اینجاست آموزش اینترنتی، بهتر یا بدتر از یادگیری در کلاس درس؟ بهتر است با این متن با ما همراه باشید تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید.

آموزش اینترنتی، بهتر یا بدتر از یادگیری در کلاس درس؟
آموزش اینترنتی، بهتر یا بدتر از یادگیری در کلاس درس؟

شما چه فکر می کنید ؟ آموزش اینترنتی، بهتر یا بدتر از یادگیری در کلاس درس؟

با توجه به مطالعه‌ای که توسط Higher Education Strategy Associates صورت گرفت و در National Post درج شد، دانش‌آموزان در دانشگاه‌های کانادایی در رفتارشان نسبت آموزش اینترنتی بی‌اشتیاق هستند. از طرفی دیگر یک مطالعه‌ی انجام شده توسط دپارتمان آموزش ایالات متحده مشخص کرد که نتایج حاصل از آموزش اینترنتی از نتایج کلاس درسی پیشی می‌گیرد.

آن‌هایی که صبر کافی برای انجام آن را دارند می‌توانند با کلیک بر روی لینک‌ها نتایج را بررسی کنند. من نتایج مطالعات کانادایی را سردرگم کننده و سرشار از نارضایتی یافتم. به نظر می‌رسد، می‌خواهد نشان دهد که دانش‌آموزانی که از قبل مشغول پرداخت‌ وجوه سنگین برای رفتن به دانشگاه بوده‌اند، ترجیح می‌دهند که به جای دسترسی به اطلاعات از طریق اینترنت، در سر کلاس حاضر شوند. جای تعجب ندارد.

از طرفی دیگر، ویدئوها، اصوات و کنفرانس‌های پخش مستقیم در پایین اطلاعات دیجیتالی در دسترس قرار داشتند. نمی‌دانیم که متن در این بین کجا قرار می‌گیرد. معمولا افراد دوست دارند در اینترنت بیشتر دوست دارند با تصاویر و فیلم ها سر و کار داشته باشند.

در عوض به نظر می‌رسد که دانشگاه‌ها نه جزئیات مدیریتی و نه سیلابسی، یادداشت‌ها، صفحه‌های مباحثه، پاسخ‌های آزمون، امتحانات و باقی محتوای این چنینی آنلاین را عرضه نمی‌کنند. این‌ها غالباً و ظاهراً طراحی ضعیفی دارند و به خوبی کار نمی‌کنند.

تحقیق نشان می‌دهد که دانش‌آموزان با دوره‌هایی که شامل منابع آنلاین هستند، حس رضایت کمتری دارند. اگر ویدئو، فایل‌های صوتی، متون و دوره‌های پخش زنده توسط دانشگاهی عرضه شود، دانشجویان ثبت‌نام کرده در این دوره‌های دانشگاهی می‌توانند انتخاب کنند که از آن‌ها استفاده نمایند یا خیر. چیزی منفی نخواهد بود.

با همه‌ی این اوصاف اگر این منابع تحصیلی به صورت اینترنتی عرضه شوند، افراد بسیار بیشتری خواهند توانست به آن‌ها دسترسی یابند. بنابراین یادگیری اینترنتی ما را توانمند می‌سازد که هزینه‌ی گزاف تحصیل را کاهش سازد.

شاید این مطالعه‌ی کانادایی باید بر روی خروجی‌های یادگیری متمرکز می‌شد و آن‌هایی را که از منابع آنلاین استفاده می‌کنند با آن‌هایی که در کلاس حاضر می‌شوند، مقایسه کند.

شاید این مطالعه باید به این نگاه می‌کرد که دانشگاه‌ها در استفاده از منابع آنلاین تا چه حد مؤثر عمل می‌کنند. شاید اطلاعات سردرگم کننده در مورد «سطح رضایت» دانشجویان اطلاعات آن‌چنانی به ما نمی‌دهند.

در کل نتایج نشان می دهد در صورتی که آموزش حضوری در دسترس باشد معمولا افراد با آن ارتباط بهتری دارند. هر چند شاید این الگو تا چند سال آینده تغییر یابد. به هر حال برای انتخاب دوره به روحیات خود از همه چیز بیشتر توجه کنید.