پارامترهای نمره دهی در PTE چیست؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد به این سوال پاسخ می دهد که پارامترهای نمره دهی در PTE چیست؟ اگر شما هم دوست دارید در آزمون PTE شرکت کنید حتما این مطلب را بخوانید و بعد هم حتما در کلاس های PTE ایران اکسفورد شرکت کنید.

important factores in pte scoring
important factores in pte scoring

اما پارامترهای نمره دهی در PTE چیست؟

۱- سلیس بودنِ شفاهی

طبق (تعریفی که در سایت) Pearson آمده، سلیس بودنِ شفاهی، حالت روان و به ظاهر آسان و انتقال بومیِ گفتار است. اگر شما مشابه یک گویشور بومی صحبت کنید، از ۵، نمره ی ۵ می گیرید، و اگر گفتار شما نامنظم باشد یا سلیس نباشد، نمره ی صفر می گیرید. انتقال بومیِ گفتار به این معنا نیست که باید خیلی سریع صحبت کنید بلکه به جای آن باید در سرعتی طبیعی و به شکل ریتمیک صحبت کنید. حقه اش این است که نرم افزار را متقاعد کنید که گفتار شما به خوبی گویشور بومی است، پس ما به شما توصیه می کنیم تلاش کرده و کمی سریع صحبت کنید.

۲تلفظ

ما می دانیم که تلفظ یعنی تولید گفتار در حالتی که گویشوران عادی زبان بتوانند به راحتی متوجه شوند یا فرا گیرند. شما در این تمرین اگر مشابه یک گویشور بومی تلفظ کنید ۵ نمره می گیرید، در حالی که اگر تلفظتان غیرِ انگلیسی باشد (حداقل، طبق نرم افزار)، صفر می‌گیرید!

۳محتوا

سایت Pearson یک داوطلب را از روی تولید همه ی جنبه های ارائه یا سخنرانی اش ارزیابی می کند. داوطلب باید قادر باشد تا همه ی کاراکترهای اشاره شده در صدای ضبط، عمل هایشان، ارتباطات، و مفاهیم بنیادی، را توصیف کند و سپس آن را با یک نتیجه گیری رضایت بخش به پایان برساند.

به طور خلاصه، شما باید فهم واضحی از آن چه که در آن روی می دهد داشته باشید.

به شما پیشنهاد می کنیم حتما با آخرین تغییرات امتحان PTE امسال آشنا شوید. برای این کار مطلب آموزش PTE را بخوانید.

چه طور مهارت های اسپیکینگ خود را تقویت کنید؟

۱- یادداشت های مناسب بردارید

آمادگی شما برای بازتولید در لیسنینگ و خودِ مرحله ی یادداشت برداری شروع می شود! از ذهن خود انتظار نداشته باشید که انبوه اطلاعات را که در یک سخن رانی ۳۰-۹۰ ثانیه ای به سمت شما هجوم می آورند حفظ کنید.

۲- به تلفظ خود توجه کنید

مطمئن شوید که حروف صدادار و بی صدای شما واضح باشند. روی هر لغت و جمله تاکید بگذارید.

۳- یک قالب ذهنی آماده داشته باشید

برای حفظ سلیس بودن خود، تعدادی قالب اسپیکینگ آماده کنید تا احتمال اشتباه کردن یا وحشت کردنتان کم باشد. در اینترنت مثال های بسیاری وجود دارد.