سوالات Summary Completion ریدینگ آیلتس

سوالات Summary Completion ریدینگ آیلتس

یکی از سوالات بیسار مهم در بخش ریدینگ آیلتس سوالات Summary completion هستند. مطمئنا خیلی از شما با این سوالات در IELTS مواجه شدید و دوست دارید تکنیک این سوالات را در آموزش آیلتس بدانید. برای اینکه بهتر با سوالات Summary Completion ریدینگ آیلتس آشنا شوید، آموزشگاه زبان ایران آکسفورد در این مطلب به همراه ویدیو آموزشی به شما کمک می کند که راحت تر این سوالات را پاسخ دهید.

ویدیو آموزش تکنیک جواب دادن به سوالات Summary Completion ریدینگ آیلتس

ویدیو سوالات Summary Completion آیلتس

برای دانلود کتاب کمبریج آیلتس که در این ویدیو دیدید کلیک کنید.

به شما پیشنهاد میکنیم حتما در بخش ریدینگ سوالات True False Not given آیلتس را نیز ببنید تا با تکنیک آنها هم آشنا شوید.

در سوالات Summary Completion چه کاری باید انجام دهید؟

شما در سوال summary completion، خلاصه ای از متن را دریافت خواهید کرد و در آن خلاصه یک جای‌ خالی وجود دارد. لیستی از کلمات به شما داده می شود تا جاهای خالی ها را پر کنید و یا از شما خواسته می شود که پاسخ ها را در متن خوانده شده پیدا کنید.

کار شما این است که بعضی از کلمات داخل لیست را در جای خالی قرار دهید، یا اگر از شما سوال شد، جای خالی ها را با کلمات داخل متن پر کنید.

در لیست کلمات بیشتری وجود دارد تا جای خالی های لازم را پر کند. همچنین تمام اطلاعات ذکر شده در خلاصه در متن خواند شده موجود خواهد بود، اما آنها در متن از مترادف و تفسیر استفاده می کنند، بنابراین انتظار دیدن کلمات مشابه را نداشته باشید.

سوالات summary completion  توانایی شما را در موارد زیر می سنجد

• برای درک مفهوم کلیِ خلاصه متن

• برای جستجوی اطلاعات صحیح متن

• برای اینکه بتوانید مترادف ها و عبارات را شناسایی کرده و مشکلات مشترک summary completion را بشناسید.

اشتباهات رایج در سوالات Summary Completion

در واقع این سوالات از شما توقع ندارد که درک دقیقی از متن داشته باشید. بعضی از زبان آموزان زمانِ زیادی از وقتشان را با خواندن کل متن و تلاش برای درک همه چیز از دست می دهند. نیازی به این کار نیست، بیشتر روی خلاصه سوال تمرکز کنید.

بعضی از زبان آموزان خلاصه را می خوانند و بعد از آن دقیقاً همان کلمات را در متنی که میخوانند جستجو می کنند. با این کار کاملا بعید است که این موارد را پیدا کنید چون آزمون گیرندگان از مترادف و مشابه کلمات استفاده می کنند.

یکی از اشتباهات رایج این است که هنگام summary completion  قوانین گرامر زبان نادیده گرفته می‌شود. اگر جمله از نظر دستوری معنی ندارد، پس شما پاسخ اشتباه دادید.

همچنین آزمون گیرندگان سعی می کنند با قرار دادن یک کلمه از متن به عنوان یکی از گزینه ها، شما را فریب بدهند. بعضی از دانش آموزان این را تشخیص می‌دهند و فکر می کنند این جواب صحیح است، درصورتی که ممکن است این اشتباه باشد چون پاسخ به طور معمول مترادف است تا مطابق با یک کلمه.

نکات مهم در سوالات summary completion

۱٫ سعی کنید قبل از اینکه به گزینه ها یا متن نگاه کنید، جواب ها را پیش بینی کنید. این کار به شما کمک می.کند تا جواب درست را پیدا کنید.

۲٫ آیا باید جای خالی را با فعل، اسم، صفت یا قید پر کرد؟ اگر پاسخ شما از نظر دستوری باعث اشتباه شدن جمله می‌شود، پس پاسخ شما غلط است.

۳٫ در متن به دنبال مترادف ها و تفسیر ها باشید، تا اینکه کلمات را به صورت مستقیم با همدیگر مرتبط کنید.

۴٫ زمان زیادی را برای جستجوی پاسخ یک سوال مصرف نکنید. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، آنچه را که فکر می کنید درست است علامت بگذارید و ادامه دهید. تمرکز کردن روی پاسخ های آسان تر، استفاده ی بهتری از وقتتان است.

۵- پاسخ ها معمولاً به همان ترتیب سوالات ارائه می شوند.

۶٫ اگر لیستی از کلمات را دریافت کردید، به واژه هایی فکر کنید که به دلیل معنایی یا دستوری نمی توانند پاسخ صحیحی باشند. و بعد از آن می توانید این کلمات را حذف کنید.

برای شناخت بیشتر انواع سوالات ریدینگ IELTS، حتما مطلب نمونه سوالات ریدینگ آیلتس را ببینید.

تکنیک های سوالات summary completion

این راهکار پیشنهادی ما است، البته بسیاری از راهکار های مختلف وجود دارد و شما باید از راهکارِ مورد استفاده ی خود بهره ببرید. همچنین می‌توانید این راهکار را با آنچیزی که برای خودتان مناسب است سازگار کنید.

۱٫ سوالات را با دقت بخوانید. توجه کنید که می‌توانید چند کلمه بنویسید (به طور معمول یک ، دو یا سه) و ممکن است که شما محبور شوید کلمات را از متن خواندن یا لیستی که دارید وارد کنید.

۲٫ خلاصه هارا کم کنید و سعی کنید مفهومِ کلی آن را درک کنید.

۳٫ سعی کنید قبل از نگاه کردن به متنی که می‌خواهید بخوانید، پاسخ ها را پیش بینی کنید. همچنین، در مورد نوع کلمه (اسم، فعل، صفت) که باید ذکر شود،فکر کنید.

۴- اگر لیستی از کلمات دارید، سعی کنید حدس بزنید که جواب ۲ یا ۳ کدام است و به کلماتی که با کلمات جمله به خوبی مطابقت پیدا می کند توجه کنید.

۵- مشخص کنید که خلاصه مربوط به کدام قسمت از متن خواندنی است. یافتن مترادفی از خلاصه به شما کمک میکند که این کار را انجام دهید.

۶٫ با دقت بیشتری به آن قسمت از بخش نگاه کنید و پاسخ صحیح را انتخاب کنید. به خاطر داشته باشید که باید در مترادف دقیق باشید و روی آنها تمرکز کنید.

۷٫ اینکه آیا کلمه شما از نظر دستوری جمله را درست می کند یا خیر را نیز بررسی کنید.