از چه تکنیک‌های برای یادگیری زبان استفاده کنیم

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به یک سری اطلاعات تخصصی می پردازد که برای یادگیری زبان می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. اینکه از چه تکنیک‌های برای یادگیری زبان استفاده کنیم را باید از Input ها یا مواردی که از محیط دریافت می کنید.

از چه تکنیک‌های برای یادگیری زبان استفاده کنیم
از چه تکنیک‌های برای یادگیری زبان استفاده کنیم

برای دریافت بهتری از اینکه از چه تکنیک‌های برای یادگیری زبان استفاده کنیم به موارد زیر توجه کنید.

ما تأکیدی را بر ورودی قائل می‌شویم. ورودی برای یادگیرنده باید جالب و معنادار باشد، با اینکه این کار برای تازه‌کاران سخت‌تر است. ما اعتقاد داریم که مزیت فعالیت‌های ورودی‌محور، کاملاً طبیعی است که چگونه با زبان تعامل می‌کنیم، حتی به تنهایی و با خودمان. در هر مکالمه‌ای مخصوصاً وقتی بیش از دو نفر درگیر هستند، ما غالباً گوش می‌دهیم. اگر بر گوش کردنمان به رادیو، تلویزیون یا سخنرانی‌های کلاسی اضافه کنیم و سپس بخش ریدینگ را اضافه کنیم- یعنی آن ابداع فوق‌العاده‌ی بشری که ما را توانمند می‌سازد با افکار و ایده‌های مردم ارتباط برقرار کنیم- عمدتاً مصرف‌کنندگان ورودی هستیم نه تولیدکنندگان خروجی. این حالت در هنگام یادگیری یک زبان، یکسان است.

سه دایره را در نظر بگیرید. یکی بزرگ است و ورودی را نشان می دهد. این جایی است که ما با زبان آشنا می شویم، به طور طبیعی لغات و ساختار را خواهیم شناخت. ما مغزمان را برای زبان آماده می کنیم، تا تکه ها و قسمت ها، قوانین گرامر، یا لغات و عبارات در نهایت در یادمان بمانند. ما این ورودی را از ریدینگ و لیسنینگ درباره‌ی چیزهایی که برایمان اهمیت دارد، کسب می‌ کنیم. این‌ها می‌توانند رمان، مقاله‌های روزنامه، داستان، یا متن‌های کوتاه از کتاب‌های مبتدی باشند. صحبت با افراد بومی هم منبع بسیار خوبی از داده‌های معنادار است. ارتباط و اعتبار دارد. با این حال به عنوان یک مبتدی معمولا سازمان‌دهی سخت‌تر می شود، مگر این که با همراهی معلم باشد، چون ما هنوز نمی توانیم چیز زیادی بگوییم. از طرفی دیگر، انجام فعالیت های مربوط به ورودی راحت و ارزان هستند. ما می‌توانیم هنگامی که در قطار هستیم گوش بدهیم یا بخوانیم، یا وقتی که ظرف‌ها را می‌شوییم یا در حال دویدن هستیم، گوش بدهیم. ما می‌توانیم از وقت‌های مرده برای یادگیری خود استفاده کنیم.

دایره‌ی بعدی بسیار کوچکتر است و داخل دایره‌ی اولی قرار می‌گیرد. این همان دایره‌ی خروجی است: اسپیکینگ و رایتینگ. این همان جایی است که خود را برای استفاده از کلمات و عبارات زبانی که به صورت منفعلانه از ورودی یاد می‌گیریم، تمرین می‌دهیم. این همچنین راهی عالی برای پیدا کردن شکاف‌ها و شروع به توجهِ بهتر به آن‌هاست وقتی گوش می‌دهیم یا می‌خوانیم.

دایره‌ی سوم داخل دایره‌ی دوم قرار می‌گیرد و کمی از دایره‌ی خروجی کوچکتر است. ما زمان کمتری را اینجا صرف می‌کنیم، اما نکنیک خوب زبانی از شما طلب می‌کند که هر از چندگاهی بررسی کنید. برای من فهم کتاب‌ها با فهرست لغات یا عبارات یا قواعد دستور زبانی و حفظ کردن آن‌ها سخت است تا وقتیکه ورودی کافی داشته باشیم.

برای یادگیری باید همه این دایره ها را در نظر بگیرید و سعی کنید همه انها را فعال کنید. برای آموزش زبان های مختلف با شماره های آموزشگاه زبان ایران آکسفورد تماس بگیرید.