زبان خوب داشتن یعنی چه میزان از یادگیری زبان؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد می خواهد به شما نشان دهد زبان خوب داشتن یعنی چه میزان از یادگیری زبان؟ بسیار شنیده ایم که می گویند زبان من خوب است و یا زبانم خوب نیست. اما چه معیاری برای این گفته ها وجوددارد. با ما باشید تا بفهمیم.

اما زبان خوب داشتن یعنی چه میزان از یادگیری زبان؟

زبان خوب داشتن یعنی چه میزان از یادگیری زبان؟
زبان خوب داشتن یعنی چه میزان از یادگیری زبان؟

فهم آنچه که سعی در به دست آوردنش دارید، مهم است. CEFR، شخصی که زبانش خوب است، می‌تواند:
•  واقعاً به راحتی هر چیزی که شنیده یا خوانده می‌شود را بفهمد.
• اطلاعات را از منابع مختلف گفتاری و نوشتاری خلاصه کند، در حالتی منسجم مباحث و گزارشات را از نو بسازد.
• به طور خود بخود، خیلی سلیس و به طور دقیق خود را ابراز کند، و حتی در پیچیده‌ترین موقعیت‌ها معانی مختلف را از هم شناسایی کند.

درجات مختلف خوب بودن زبان هم وجود دارد، که بعضی از متخصصان زبان آن را به سلیس بودن ‘حیطه‌ی خُرد’ در مقابل ‘حیطه‌ی کلان’ تقسیم می‌کنند. روان بودن حیطه‌ی خُرد این است که قادر باشید تا زندگی شخصی، شغل، و ارتباطات خود را به راحتی در زبان دیگری هدایت کنید، در حالی که روان بودن حیطه‌ی کلان این است که قادر باشید تا هر موقعیتی را در هر ناحیه‌ای از جامعه به آن زبان هدایت کنید. به وضوح، آشنایی با پایگاه وسیع‌تری از لغات تفاوتی بزرگ است.

تصمیم بگیرید که میخواهید به چه درجهای از خوب بودن زبان برسید.
نکته‌ای ضروری در شناسایی اینکه آیا زبان آموزان دارای زبان خوب خواهند شد یا نه در همان آغاز قرار می‌گیرد: هدف آن‌ها از یادگیری یک زبان چیست؟ خواه برای سفر تجاری باشد، یا ارتباط، یا زندگی دائمی در خارج از کشور، یا فقط برای تفریح، این کمک می‌کند تا مشخص کنیم که چه حدی از سلیس بودن برای شاگردان ضروری، کاربردی، و تحریک کننده است.
به طور کاربردی تر، این به شما کمک خواهد کرد تا تصمیم بگیرید که چه مدت می خواهید زبان را مطالعه کنید. برای مثال، اگر شما هرگز لغتی اسپانیایی را در زندگی خود یاد نگرفته اید و می خواهید تا به طور کامل سلیس شوید، بیشتر از ۷ ماه مطالعه‌ی تمام وقت لازم دارید. با این حال، اگر شما فقط سعی می‌کنید تا به سطح بعدی برسید، احتمالاً ۲ -۶ هفته مناسب‌تر است.
بیایید تا برای شروع پیشرفت قالب درست یادگیری زبان، این شعار موسسه زبان ایران آکسفورد را هرگز فراموش نکنید: “زبان شما شخصیت شماست”