برای آموزش زبان به چی گوش دهیم؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد امروز به این مبحث می پردازد که برای آموزش زبان به چی گوش دهیم؟ شاید منابع زیادی وجود داشته باشد اما انتخاب آنها بسیار مهم است. پس با ما همراه باشید.

برای آموزش زبان به چی گوش دهیم؟
برای آموزش زبان به چی گوش دهیم؟

پس برای آموزش زبان به چی گوش دهیم؟

  1. آیا شما واقعا به متن علاقه دارید؟

این اول از همه است، چون مهم‌ترین موضوع برای ملاحظه کردن است: آیا شما واقعاً می‌خواهید که به متن گوش کنید؟

من واقعا به سیاست اهمیتی نمی‌دهم، اما عاشق فیلم‌های کمدی و اکشن هستم. من می‌توانم در زبان جدید خود با بعضی اخبارهای سیاسی یا کتابی مربوط به دولت، در تقلا باشم، اما حسی که القاء می‌کند مانند سرکار رفتن است. اگر من تعدادی فیلم کمدی یا دوبله‌ی فیلم Mad Max: Fury road را تماشا کنم، آن وقت است که حس می‌کنم دارم لذت می‌برم- چون واقعاً هم می‌برم.

احتمال دارد که افراد دیگر دقیقاً مخالف من باشند و از سرگرمی‌ متنفر باشند، پس آن‌ها باید از نسخه‌ی فرانسوی Happy Gilmore دور بمانند.

  1. آیا بافت متنی برای کمک به شما وجود دارد؟

ما همیشه در زندگی روزانه‌ی خود از سرنخ‌های متنی استفاده می‌کنیم تا در فهم آنچه می‌شنویم به ما کمک کنند. این حالت وقتی در حال یادگیری زبان هستیم نباید تغییر کند.

همچنین، اگر شما کمی خسته هستید یا حس می‌کنید که همیشه سردرگم می‌شوید، متونی را انتخاب کنید که سرنخ‌های متنی زیادی را ارائه می‌کنند. این به شما کمک می‌کند تا به راه درست خود برگردید.

بعضی چیزهایی که باید در خاطر داشته باشید:

  • ویدئو متون تصویری ارائه می‌کند، در حالی که متون فقط صوتی، این طور نیستند.
  • ویدئوهای همراه با زبان بدن (مانند فیلم‌ها یا نمایش‌های تلویزیونی یا رادیویی پر احساسات) بافت متنی تصویری بیشتری ارائه می‌کنند نسبت به ویدئوهایی که در آن‌ها تنها سر فرد معلوم است (مانند vlogs یا یکسری برنامه‌های خبری).
  • داشتن دانش از موضوع مورد بررسی به شما کمک می‌کند تا به مطلب اصلی متن برسید. برای مثال، اگر شخصی عاشق لباس خریدن باشد، راحت‌تر یک پادکست مربوط به مُد را می‌فهمد.
  • داشتن دانش درباره‌ی یک داستان، می‌تواند در دنبال کردن آن به شما کمک کند. مشابه نکته ی قبلی، اگر شما با قسمت‌های یک برنامه‌ی تلویزیونی آبکی یا داستان‌های خبری تکراری پیش رفتید، قادر خواهید بود جریان را متوجه شوید؛ به نسبت آن زمانی که هیچ اطلاعی ندارید.