آنچه که برای درک سریع‌تر زبان آلمانی به آن نیاز دارید

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد آنچه که برای درک سریع‌تر زبان آلمانی به آن نیاز دارید را برایتان شرح می دهد. پس با ما باشید.

آنچه که برای درک سریع‌تر زبان آلمانی به آن نیاز دارید
آنچه که برای درک سریع‌تر زبان آلمانی به آن نیاز دارید

اما آنچه که برای درک سریع‌تر زبان آلمانی به آن نیاز دارید چه مواردی است

وقتی تصمیم به یادگیری زبان آلمانی می‌گیرید، می‌خواهید که هر روز ذره‌ای پیشرفت حاصل کنید. اما اغلب نمی‌دانید که چگونه در راستای فصیح بودن، پیشرفت حاصل کنید. تکنیک‌ها و وعده‌های زیادی در دنیای آموزش زبان وجود دارد و به نظر می‌رسد که باید سال‌ها را صرف پیدا کردن آن‌چه که تحویل می‌دهند، بکنید.

چه می‌شد اگر می‌توانستید سؤالات را قطع کنید و صرفاً بر روی بهترین روش‌ها برای یادگیری آلمانی بروید؟

در مقاله‌ی امروز، چند حقیقت شگفت‌انگیز را از درس جدیدم با عنوان «چگونه آلمانی را سریع‌تر یاد بگیریم»، با شما به اشتراک خواهم گذاشت. دانستن این حقه‌ها می‌تواند برای شما به منزله‌ی ساعت‌ها صرفه‌جوییِ زمانی باشد و امیدوارم که ریدینگ دوره‌ را بررسی کنید تا متوجه شوید چگونه واقعاً زبان آلمانی را سریع‌تر یاد بگیرید.

دایره واژگان در قطعه‌ها کار می‌کند نه در لغات

هیچ روشی برای یادگیری واژگان نیست و این یکی از مشکل ترین مراحل در یادگیری هر زبانی است. اما وقتی قدرت یادگیری در بافت و در عبارات را درک کنید در نهایت موفق به جاگذاری کلمات به طوری که معنا پیدا کنند خواهید شد.

به همین دلیل است که پیشنهاد می کنم لیست کلمات را دور بیندازید و تمرکز خود را در یادگیری کلمات در بافت به کار ببرید. کلمه ی آلمانی بانک به عنوان مثال  در عبارت ( کار کردن در بانک ) به بهترین شکل فهمیده می شود و ( روی نیمکت نشستن ) که به شما کمک می کند که معنی را سریعتر به یاد بیاورید.

ابزارهای یادگیری واژگان بسیار عالی وجود دارند و در “چگونه آلمانی را سریعتر یاد بگیریم” من ویدئوهایی را قرار دادم که شما را با تکنیک کامل و یادگیری مرحله به مرحله آن آشنا می سازد.

تفاوت بین لیسنینگ منفعل و فعال

بیشتر افراد یاد‌گیرنده ی زبان آلمانی دوست دارند در نهایت مکالمه‌ای به زبان آلمانی داشته باشند اما زندگی ‌واقعی به ندرت موقعیت‌های ایده‌آل مکالمه را برای ما فراهم می‌کند. پس به جای آن، بیشتر زبان‌آموزان روی لیسنینگ و ببشتر فهمیدن تمرکز می‌کنند. آن ها ساعت‌ها را با درس‌های صوتی و برنامه‌های رادیویی می‌گذرانند، و با خود فکر می‌کنند که چرا پیشرفتی نمی‌کنند.