کدام برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کند انگلیسی یاد بگیرید؟

آموزشگاه زبان ایران آکسفورد قصد دارد به این مسئله بپردازد که کدام برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کند انگلیسی یاد بگیرید؟ آیا اصلا این برنامه ها می توانند مفید باشند؟

کدام برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کند انگلیسی یاد بگیرید؟
کدام برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کند انگلیسی یاد بگیرید؟

اما واقعا کدام برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کند انگلیسی یاد بگیرید؟

آن‌چه را درباره‌ی پوسیده شدن مغز توسط تلویزیون شندیده‌اید نادیده بگیرید- تحقیق ما دریافت که بسیاری از مردم از تلویزیون هم برای تفریح و هم به عنوان یک راه برای کمک به آن‌ها در یادگیری زبان استفاده می‌کنند.

آیا برنامه‌های تلویزیونی به شما کمک می‌کنند انگلیسی بیاموزید

ما مشتاق بودیم که بفهمیم زبان‌آموزان انگلیسی چه چیزهایی تماشا می‌کنند تا به آن‌ها کمک کند مهارت‌هایشان را خارج از کلاس درس بهبود بخشد. سریال آمریکایی درام سیاسی با نام House of Cards محبوب‌ترین برنامه‌ی تلویزیونی در میان ۶۰۰۰ نفر شرکت کننده‌ی جهانی ما بالاخص در چین، کره‌ی جنوبی و هند بود.

سریال درام Downtown Abbey در میان روس‌ها و ژاپنی‌ها محبوب است، در حالیکه زبان‌آموزان در مکزیک، ایالات متحده‌ی آمریکا، ترکیه و برزیل Breaking Bad را ترجیح می‌دهند.

ظهور سرویس‌های پخش آنلاین مورد تقاضا، تماشاگران در سرتاسر دنیا را قادر ساخته تا برنامه‌ها را بدون نیاز به انتظار برایشان تا در کشور خودشان پخش شوند، تماشا کنند. همین توضیح می‌دهد که چرا برنامه‌هایی که مخصوص تأمین‌کنندگان آنلاین هستند مانند House of Cards تا این حد در سطح جهانی محبوب شده‌اند.

احتمالاً یکی از بزرگترین داستان‌ها تعجب‌آور موفقیت، Downtown Abbey می‌باشد که یکی از پرتماشاترین برنامه‌های تلویزیونی بریتانیایی در همه‌ی اعصار است. این برنامه که به کاوش زندگی خانواده‌ی ساختگی اعیانی و خدمتکاران آن‌ها در طول اوایل قرن بیستم می‌پردازد، توسط بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در سرتاسر دنیا تماشا شده است.

ظرفیت دایره واژگان انگلیسی را زیاد کنید و با برنامه‌های تلویزیونی انگلیسی ایجاد آشنایی کنید

برنامه‌های تلویزیونی می‌توانند راه جالبی برای زیاد کردن ظرفیت واژگانی و ایجاد آشنایی با دیالوگ‌های اصیل و فرهنگ‌های مختلف باشند، اما در سال‌های اخیر شکایت‌هایی وجود داشته که بازیگران جملات (خط‌های) خود را زیر لب زمزمه می‌کنند. حتی گویشوران بومی انگلیسی برای درک آن‌چه بر روی صفحه تماشا می‌کنند، تقلا می‌کنند. بخشی از این به خاطر تمایل بازیگران به اصیل ظاهر شدن و تسخیر حقیقت کاراکتر است، حتی اگر به این معنا باشد که مخاطبین نمی‌توانند آن‌چه را گفته می‌شود کامل متوجه شوند.